Podjetje TRAIG d.d., Ivančna Gorica je bilo ustanovljeno leta 1990 kot pravni naslednik Avtoprevoza iz leta 1958, tako ima podjetje dolgoletno tradicijo delovanja na področju transportnih storitev.

V lastništvo strukturo podjetja Traig d.d. je z mesecem julijem 2019 vstopilo podjetje Kobal transporti d.o.o., in s tem datumom je bil imenovan nov predsednik uprave družbe g. Dušan Kobal.

Ukvarjamo se z mednarodnim prevozom kompletnih in kosovnih pošiljk znotraj Evropske unije in prevozom belih naftnih derivatov na področju Slovenije. V podjetju imamo tudi servisno delavnico, ki vzdržuje in servisira lastna vozila ter izvaja storitve za zunanje naročnike servisnih storitev za tovorna vozila.

Podjetje redno obnavlja vozni park in skrbi za razvoj podjetja. Zaposleni se redno usposabljajo, zaposlujemo izkušene voznike in imamo zadovoljne dolgoletne naročnike prevoznih storitev.

Zavezani smo k visoki kvaliteti in odgovornosti do okolja, kar pričata tudi pridobljena certifikata ISO 9001 in ISO 14001, ki nas zavezujeta k nenehnemu izboljševanju.

Naše prednosti so v visoki kvaliteti storitev, zanesljivosti in pravočasni dostavi blaga!

Konkurenčnost in zanesljivost govorita zase.

.